Igår blev det sent...

Vilken dag det var igår!
Jag skulle in till Borås och hämta mina brillor som hade kommit så jag tog med mig Acke på denna trippen, passade även på att hämta mina schampoon jag glömt där, dock var det fest där och Acke började dricka Öl jätte trevligt, men satan va trött jag var i morse när jag skulle upp!

Idag har jag bakat till en förbannelse! Men kul har det varit! Varit hemma och sovit och ska nu jobba natten, dock fortfarande trött men vad gör det om hundra år! :)

1, så jävla duktig är jag!


Ååh

500:- fattigare då det var vad mammas ström sladd till hennes dator kostade...

Jobba i natt och jag är trött som en liten *piiiiiiip* *piiip*

1, min fina goda tårta


Full fart!

Vilken dag det var igår!
Först barnmorskan han frågade vem min mamma var och jag berättade, då sa han jag tänkte väl det. ?
Ja jag kollade på dig när du låg i hennes mage! HAHAHA och där träffar han mig livs levande 24 år senare! Haha

Sedan åkte jag in till Borås och pratade med skolan, samma svar som jag räknat med.... Åkte sedan upp till min gamla svärmor och snackade skit! Trevligt! Efter det åkte jag och träffade en jobba kompis och hon lagade mat till mig! (för jävla fint de där, folk gillar att laga mat till mig ;) jag åkte och tog mitt sista vaccin, sedan åkte jag och Lisa (min jobba kompis) på personal möte, hur bra som helst! Var kvar hos en annan jobba kompis till kl 22 igår! Folk hela dagen med andra ord,

Men när jag kom hem och hade gått och lagt mig kände jag mig iakttagen!? Så jag fick lägga mig på soffan och sov ap dåligt, men men nu jobb!

1, grymmaste personen i världen!


Hihihi

Lyckan är när jag gått och lagt mig och glömt snuset i väskan, tänder lampan och där låg det en dosa till :) slapp att gå upp! Ibland gillar jag när jag tänker ett steg längre till mig själv :)

Om snuset är borta....

1, kolla jackan
2, kolla väskan
3, bilen?
4, säng bordet :)

Resultatet blir.... Ett par dosor öppnade!

1, Spratten har fått en toffla att ligga i :)


Äntligen!

Halsen är bättre! Eller känns bättre iaf! Är ute hus min pappa sov här inatt passade på att träffa min gudson men inget puss och gull där inte!

I morgon är schemat full speckat! Så lika bra att ta det lugnt idag, Ulricehamn sedan Borås, får se om jag likaväl ska luncha med någon snygging när jag ändå är igång! ;)

1, Kasper mekar bilen!


Bläää

Tråkigaste helgen någonsin tror jag! Rastlös så inni helvete, och mått som en potta skit! Ingen bra kombo! Hur spenderade ni eran helg?

1, så här kul hade jag! Och detta gjorde jag!


<3

Tänk om livet kunde vara som på film! Pretty woman är ett bra exempel!
Visst jag älskar att vara själv men klart alla vill ha någon att gosa ner sig med!

Ensam är stark men inte i alla lägen!

1, uuuuur gammal bild på hon den där myten-legenden ;)


:)

Dåså i morgon är det en ny vecka och jag ska se det som om att jag är ledig i morgon så får se vad som händer, lär väl ligga hemma i säkerhets skull! Idag käkar jag kåvepenin och Alvedon och bafusin och dricker te, så hinner inte riktigt känna hur det känns!

Har förbannat tråkigt iaf! Kollar film efter film! Jag hade nog aldrig pallat att vara arbetslös/sysslolös!
Har redan fått ett jobb erbjudande tills jag kommer hem från thai! Chefs jobb! Dock vet jag inte om jag vill det! Tar det som det kommer!

Har kollar igenom mina kläder i dag, Thailand/släng/ge bort. Dock blev jag helt slut så har ganska mycket kvar! Tycker jämt jag fixar min kläder? Fast varför ha en massa man inte använde? Nää bort med det!

1, så sant så sant!


Dåså

Då vet jag att man inte blir friskare av att ha intagit rygg läge en hel dag!
Sjukt länge sedan jag var så här utslagen!

1, svullen och fet ( första gången i världs historien jag kallar mig själv det!)


rastlös...

Och hur kul är det att vara sjuk en helg man egentligen skulle jobba? Kan inte riktigt koppla av, försöker ligga i soffan och glo film och dricka te men jag får ingen ro!

Jag behöver städa och tvätta kolla över jobb schemat boka in en träff med en annan tjej jag träffade i Thailand som kommer till Gbg nästa vecka. Fixa lite andra grejer och som sagt jag måste ligga här och kurera mig.. Skulle åkt wakebord i sommar och den dagen var idag! Tänkte att jag iaf kunde följa med och umgås men hur kul är det med en hals som ballar ur? Och så smittat det ganska lätt! Nä idag ska jag inte göra någonting! Men får så jäkla ont i kroppen när jag intar rygg läge en hel dag! Får väl börja glo en ny serie eller något eftersom jag läst ut mina underbara fifty shadows böcker! 1 augusti är det premiär för filmen!!!

1, syskon från samma föräldrar?


S J U K!!!

Det är inte ofta jag blir sjuk! Och när jag väl blir det är det som att jag måste må dåligt för ett helt år!

Nu har jag åkt på halsfluss från helvetet! Vilket dom inte behandlar längre?!
Ringde två VC och pratade med min "gamla" svärmor som är SSK,
Provat alla huskurer men det är kört!
Jag ska tydligen härda ut!

Jag hade halsfluss säkert 50 gånger som barn om inte mer! (Borde nästan kolla upp det ;) och tagit bort mina mandlar... Jag minns så jävla väl den panik känslan när dom höll på att kväva mig med den där jävla topsen och tårarna sprutade och dom sa att det inte var någon fara att det skulle gå snabbt och jag var en duktig tjej! Vadå duktig? Jag trodde dom skulle döda mig?!

Vet inte om det stämmer eller om jag fått för mig det, jag vet att jag satt i mammas knä när dom tog provet men jag har också för mig att hon höll fast mig någon gång och blev tvingad att bli topsad men det vet jag inte om det stämmer.

Ringde 1177 och dubbel kollade med en fjärde SSK hon sa att jag kunde gurgla salt lösning och äta is glass som lindring, men jag avvaktar nog ett dygn till annars börjar jag nog med egen behandling då jag har en kur kåvepenin hemma, smärta från helvetet lixom!!

1, gottar ner mig som tuna


:)

Så jäkla glad för min vän Malin!!
Hon ska flytta till Trollhättan och börja plugga till fastighetsmäklare i tre års tid om två veckor! Ska försöka hjälpa henne med att hitta lägenhet eftersom det blev på så kort varsel, jag vet att hon kommer älska Trollhättan och det kommer bli såååå bra de här för henne!
Lite avundsjuk är jag allt men det unnar jag dig! ;)

Råkade göra sönder mammas dator innan? Jag snubblade över en sladd och nu vill den inte starta? Ööh varsågod? Hur tusan löser jag detta? Gick sladden sönder eller något i datorn? Jävla skit!

1, jag och Malin!!


Bläng

Inte så rockigt att man är ledig tre dagar jobbar ett pass och sedan blir sjuk!!

Helt fel tid att bli sjuk!
Man får inte direkt någon ro i kroppen heller, men men rygg läge nu då och hoppas på ett mirakel så jag får 3000 i energi!


Vilken dag!

Underbara dag!
780:- gick visumet på, hade för mig att det var mycket dyrare? Snabbt gick det också! Hämtar det om två veckor när jag ändå har ärenden i götet ;)

Sååå jäkla kul att träffa Amanda! Kommer funka fint att bo ihop i thai vi har samma tankar om allt och det kändes inte som om att det att så länge sedan vi träffades!

Handlade även på mig en nu jacka och lite underkläder! Underbart!! Skulle målat mina naglar och upptäcker att jag tagit med mig mitt grafitti nagelack.... Jäkla skit!

Uttråkad och trött sitter jag nu på tåget tillbaka för 74:- billigt att åka tåg!!
Hämta bilen och raka vägen till horbås för en Öl med trevligt sällskap :)

1, kliar mig på armen?


Sömn problem?

Erik & mackan
Filip & Fredrik i all ära! Men
Morgan & Ola-Conny!!!!
Herre jävlar vilka tröga jävlar!

Jag tänkte igår kväll att det var detta jag skulle somna till så jag streamar detta från telefonen..... Det slutade med tre timmar sömn inatt vaknade med ett ryck när telefonen levde jävel!

Kunde inte sluta sluta skratta åt Ola-Conny och hans engelska /svengelska! Eller att man hör att dom läser innan till! HAHAHA vet inte hur många avsnitt jag hann med med gode Gud vilka grabbar!

Nu sitter jag iaf på tåget påväg till Göteborg! Ska fixa visum för Thailand, ska även möta upp Amanda där, en tjej jag träffad i Thailand, vet inte om jag berättat om henne innan men här får ni höra igen!

Amanda är en tjej från Falköping ett år yngre än mig, träffade henne i Thailand förra året när båda jobbade på den glade Viking. Underbar tjej och helt galen på fest! Vi har smsat med varandra fram och tillbaka under sommaren och nu ska vi åka samma flyg till Thailand och hitta en schysst lya att dela på där nere! Sista gången vi sågs var i april förra året när jag skulle hem från Thailand så ska bli skit kul att träffa henne nu igen!

1, Amanda och jag
2, mina snabbaste skor (ändå höll jag på att missa tåget)
3, på tåget i brist på annat


Alkoläsk smakar inte cider

Jag var sugen på en Öl innan på jobbet och tänkte att det ska jag ta mig en så fort jag kommer hem, hur trött jag än är!

Var inte ett dugg sugen men tänkte att jag tar en ändå! Öppnar kylen och ser att jag hade alkoläsk där och funderar lite om det verkligen är det jag ville ha och tänker sak samma det blir bra!

Kan ju meddela att den INTE smakar Öl och lär inte dricka mer av den, så nästa gång blir det nog en Öl iaf!


I sitt snyggaste esse!

Man får faktiskt med handen på hjärtat säga att man inte är så snygg när man är hos tandläkaren eller hos frissan! Haha

Ser du några hål? Nixx inte jag heller! Krånglar en tand? Japp men då är det som det ska!

Min lunch dejt blev med MrD inte det bästa kanske, men man måste ju leva som en glidare! ;)

1, inga hål!
2, min oerhört goda middag!


Hungrig!

Jävlar va svårt det var att få tag på en lunch dejt! Och vad jag gör bort mig haha, måste byta namn i min telefon! Varför kör jag inte på traditionellt för och efternamn? Tåls att tänka på!

Antingen jobbar folk, och dom arbetslösa är på äventyr! Och jag sitter nu hos tandläkaren, ringde tidigare idag och sa att jag skulle resa så behövde en tid och fick en samma dag!!! Hallå eller!!
Gött! Har beställt tid hos optikern med! Så jävla gött att snart kunna se igen! Har inte direkt något glasögon ansikte, men gick in och tog ett par bara för jag MÅSTE verkligen ha brillor!

Thailand ger mig fjärilar i magen varje dag!

1, jag och Kasper!


:)

Jag är på så sjukt bra humör! Har varit det i flera dagar nu!

Är dock inne på min 18de dag med jobb bara fyra till sedan ledig! (Kan ju alltid ändras) är så fruktansvärt trött nu att jag inte äns hinner med mig själv vilket är för jäkla tråkigt! Hade vart en annan sak om det var samma jobb och 8 timmar om dagen, men det är mitt egna val och jag kommer vara glad över det sedan!

Men på tokigt bra humör iaf! Jag är väl alltid glad! Men det är något extra... Hmm ja ja götet på tisdag och träffa Amanda, en tjej jag träffade i Thailand inte setts på 16 månader! Ska bli för jävla skoj!


Knappt rastlös!

Vaknade 05;30 i morse för att jag sten somnade tidigt igår, fick höra tråkiga grejer om en vän som är på semester :/ svårt att somna om! Börjar inte jobba för än kl 23 ikväll så jag tänkte att idag ska jag inte göra ett piss!!

Hur bra går det då? Jag försökte bada innan men blev på tok för rastlös, låg och läste en stund men vill inte läsa klart boken för då är det slut sedan, nu ligger jag i sängen och kollar på film men tänker på 300 andra grejer vrider och vänder mig, har provat alla mina bikinis och det resulterade i att ingen passade... Så måste köpa fler!

Ahh jag BEHÖVER vara ledig och inte göra något men ack så svårt! Sedan ska jag försöka lägg mig vid 17-17 någon gång! Lyyyyyycka till att somna ;)

1, sista boken
2, filmen jag inte kan koncentrera mig på.


Nu jobbas det!

Jag gillar kaozzzzz och när det finns att göra på jobbet! Men när man är under bemannade och ingen har koll på något är det INTE! Kul! Vilken helg!

Jag började min helg redan i torsdags kväll jag Malin och Camilla hade skit kul innan vi drog till krogen och där träffade jag sjukt mycket folk jag inte sett på år och dagar! Skulle festat hos Malin hennes mor hade 50-skiva! i lördags men jobbade 12-24 och började dagen efter 08 så det blev ingen fest där, hoppas dom hade skoj!

Hoppas jag kan byta ett pass i veckan så att jag och Malin kan åka på Göteborgs kalaset! Vi hade så äckel kul förra året så hoppas på det igen!!

1, torpa tallrik
2, påväg till metaltown
3, paradis beatch

Bilderna hade inget med texten att göra, men va fan.


Jag är kär...


Tuttar?

Nä det var inte tanken...
Tanken var att hur i helvete har jag börjat svettas så mycket?

Har alltid varit den svett fria medans det runnit pärlor från alla andra!

Undra vad det betyder ;)


HAHA viber funkar ju bra oså där!

Igår ringde Frida (som bor danmark) viber ballade ur i vanlig ordning! Det var jätte härligt att prata med henne Dick fick vi lägga på för fort då jag skulle åka och jobba, men men vi hörs snart igen! <3


Bil jävel!

Men det skiter väl ni i?! Har lagt ut sjukt mycket på det där jävla åker! Men va gör det?!

Här får ni se lite kul iaf!

1, lycklig i Thailand
2, lycklig i THAILAND
3, LYCKLIG I THAILAND!!!!


Jobba jobba

Igår var jag på torpa och jobbade, skulle hjälpa till med fikat till torpa spelen, men det blev mycket annat,

Jag tänker nog aldrig med i mitt liv stå i en skär maskin (en sådan man får fina skivor kött av från en stor kött bit. Camilla var det detta du gjorde som kall skänka? Tänkte på dig ett pr gånger då iaf!) tror dock den stod för högt upp för mig för jävlar va ont i axeln jag fick! Men fina kött skivor blev det ska ni veta!

Skulle egentligen jobbat där i dag också men det blev sjukt på mitt ordinarie jobb så fick rycka in där idag på ett 15 timmars, kanske hörs ikväll!

Över och ut!

1, lycklig dam! Kan inte annat än att älska mina brillor! Jag vet att ni vill ha dom!
2, torpa utstyrsel!


Över 700 sökande!

Lyckan är.......
Att Ulricehamns festivalen är nu,
Passade på att jobba denna helgen för att "inte kunna gå" och slösa pengar, hörde festivalen igår när jag slutade jobba, det kryllar om den på instagram, och jag försöker att inte längta dit,

Så igår tankade jag min bil, min bil som det är körförbud på fast jag kör runt ändå. För 740.... JAAA 740 riksdaler!!!! Lätt att spara pengar om bil jävlen tar hälften av pengarna! Brukar aldrig bry mig när jag tankar i vanliga fall, (så klart det inte är kul att se pengarna flyga iväg!) men det brukar ligga runt 500:-

Sak samma nu ska jag käka lite mat innan magen vänder sig ut och in!

1, skogs häng, saknar min andra skogs mulle!

Över och ut!


men va fan

Nu när jag går in på bloggen via datorn ser jag att det ser helt loco ut? men så får det se ut! det är väl trots allt inläggen man läser? ;)

Då provar vi ett inlägg från datorn igen :)

Dåså nu är det mycket att berätta så var idel öra!

här om dagen låg jag ute i mina thai shorts och solade och drömde mig tillbaka en stund, sedan kommer mammas kompis på fyrhjuling och kastar nycklarna på mig och ber mig att ta ett varv (han trodde nog inte jag skulle göra det) och jag drömmer mig mer tillbaka till Thailand då senaste gången jag körde fyrhjuling var i Thailand.

Tänker på om jag verkligen ska vara hemma i Sverige med alla deprimerade människor i höst, (inklusive mig) ingen gillar höst/vinter (dom säger att det är mysigt med filtar och tända ljus  men det blir inget av det) men det är lixom ingen idé att klaga då man varje år vet att den kommer, det är ju ingen chock precis!

Ska jag stanna eller ska jag åka? spara pengar och åka senare?
varför? jag vet ju att jag inte mår bra här, jag vill inte uppleva förra året igen då jag låg i fosterställning och det enda som for runt i huvudet på mig var att varför ligger jag här och surar? jag VILL vara i Thailand, det är helt två olika liv och det går inte beskriva med ord. det är inte bara en semester för mig i värmen,

Sagt och gjort jag bokade en resa! så nu jävlar har jag något att se framemot! var på banken igår och tecknade min försäkring under tiden jag blir borta! pengarna flyger iväg just nu! men va gör det när jag snart är i Thailand? jag har inget att fly i från men jag vet vad jag mår bra av! bara för att jag föddes i Sverige står det inte skrivet i sten att det är här jag måste vara i Tranemo/Ulricehamn/Borås. det är ju där jag levt mitt liv tills nu,

1, Denna kvällen hade jag kul!
2, Slipper denna utstyrsel i år!
3, Med handen på hjärtat så saknar jag mitt kombo liv!
4, Romantik är aldrig fel! ;)