Phuu

Vilken dag det var igår!
Jag sov i Borås, hämtade Vickan i limmared så hon kunde köra till Gbg för att jag skulle tatuera ögonbrynen! Och skulle ha emla innan! Hjälpte inte, gjorde jätte ont ändå! Vi åkte till dalum sa hejdå till pappa Frida Malin och Kasper, in till Borås för att säga hejdå till min bror. Till Ulricehamn för att hämta min reseförsäkring sedan hem till mamma för lite alkohol förtäring med Vickan, men vi var jätte sletna så vi låg som två barn och pratade halva natten ;)

Men vet ni!!! Om två och en halv timma går mitt flyg hem till Thai! Äntligen! Denna jävla lycka!!! <3

1, mina bryn med emla som inte hjälpte

2, före behandling nummer två


3,efter svullen och jävlig!

4, jag och Vickan!


5, nu lämnar jag Sverige, regn rusk kyla och deprimerade människor! För ett paradis! Äntligen äntligen äntligen!



Saknar

Herre min skapare vad jag saknar sambo livet! Jag har inte bott själv sedan våren -11 
Men jag saknar det där man gör ihop! Man myser går och lägger sig och lagar mat och hittar på saker ihop! Men är en va!! Fast roar sig på eget håll också, jag älskar att vara ensam när jag själv får välja det lixom! Nu vill jag ha någon! Att mysa med! Vicke kommer ikväll vi ska till götet i morgon! Ska väl försöka hitta på någon nu under dagen men sängen är för jääääävla GO nu! Gjorde mitt sista jobb pass nu också i går kväll/natt så nu är jag arbetslös! Bra jobbat chelicka! Bra! 

1,paket när man slutar jobba 



Pirrigt?

Jag har inte äns blivit pirrig än...
In för resan alltså! Kanske inte blir det efter som det är mitt andra "hem" tänkte  på det här om dagen.. 

Jag är uppväxt i länghem
Gått i skolan i Tranemo
Gymnasiet i Ulricehamn 
Flyttade till Borås fick i skola jobbade och sambo och eget men jag känner inte att jag är någonstans ifrån?

Frågar någon vart jag är ifrån kan jag lixom säga alla ställen!? För jävla lurigt de där! Ett som är säkert är att jag inte tänker bo på något av dom ställena igen! Det bestämde jag mig redan för två årsedan men sedan hände lite grejer och blev som det blev. 

Många pratar om att jag borde hitta en fast punkt och göra något med mitt liv. MEN HALLÅ!!! Jg gör ju massor! Jobbar ihjäl för att göra det jag gillar! Jag har nästan ingenting kvar från mina läghenhet jag har haft...
Glas och en tv typ, ett par lampor ska jag ha också en hos Camilla och en hos pappa vad jag vet. Sedan har jag inte mycket mer! Inte äns en säng! Och jag gillar att ha det så!

1, detta kan jag leva med varje dag!



Mys dag!

Jag gillar mys dagar!

Igår träffade jag Amanda inhamrar, vi tog en fika i Tranemo, där jag träffade en gammal klass kompis en kusin och en gammal bästa vän! Haha illa när vi bara var på fiket lixom men det är väl så det är ^^, Amanda har planer på att komma ner till thai med hennes kille i vinter! Det hoppas vi på! 

Mamma och jag åkte in till stan käkade thai och gjorde massa ärenden! 

Skulle träffat både Emil och Daniel men Daniel är som han är och Emil fick förhinder :/ men det var tur det för jag var tröttare än Tarzan så jag var hemma och grejade men allt för att vara borta.

1, tur jag inte kommer leva på thai det närmaste ;)




Myyyysa

Vilken söndag!
Söndagar som söndagar ska vara! 
Har packat och fixat hemma hos min mor för att jag snart ska fly min kos igen! :) nu är jag hos min dejt igen! Han är och tvättar, renlig pojk de där! Vi har en pizza i ugnen och chips i skålen och fakta på bordet! Hoppas på en bra film med och söndagen är perfekt! :)

1, piazzan på väg in!
2, full moon klädsel!






Ute och reser?

Asså mina herrar och flickor! 

Asså asså asså! 

Ni måste lägga till mig på snapchat! Helvete va sköj det är! Nalrap
Appar som går flitigt nu/sedan 
Skype
Viber
Snapchat
WhatsApp 
Blogg

1, flitiga appar! 



Tisdags fest!

Vilken jäkla bra torsdag jag hade!
Festen med tjejerna var hur bra som helst! Jag drog vidare till annan fest vilket sög! Så jag gick till tonic och träffade Ullis! Skoj! 
Mötte upp ett par stycken och vi gick till wisers dom var tråkiga så hamnade med helt random som var skit roliga! 
Sov hos min dejt, jag tog taxi han cyklade dit men vi var där nästan samtidigt? Fan hade jag cyklat hade jag varit där först och hållt upp både ytterdörren OCH öppnat taxi dörren åt mig! Dåligt dedär! ;)

3,vårdcentralen igen, väntar samtal måndag eller tisdag nu!
2, super glad!
1, champagne och godheter, 








Äntligen!

Är dagen D här! Jag ska förtära alkohol!

Väntar på mina jobba kompisar nu! Dom får följa med och lämna min bil... Hos min dejt... Ska sova där i natt! Tänk om jag blir dyngrak och stapplar in där 01 i natt?! Nää det går ju inte! Men har med mig både vodka, peatch, bacardi, likör 43 och Morgan, så man vet ju aldrig ;)


1, väntar väntar väntar,




Nusååå!!

Har jag fångst dagen! Eller iaf plockat lite och tvättat av mig, nu sitter jag i soffan igen med detta extremt hemska i ansiktet som tydligen ska vara bra!

Börjar jobba kl 23 så jag ska väl käka lite sedan sova lite om det nu är möjligt! 

Ska också till vård centralen igen angående mina utslag men tro på fan att dom bleknat nu! Blir så förbannad! Haha avbokar jag kommer dom komma tillbaka! Haha dom bleknar, dom torkar, dom blir jätte röda... Jag räknade till 124 på ena handen häromdagen, SNYGGT!

1, it dosen't matter if you're black or white?!
2, mina utslag två dagar sedan
3, utslagen nu





Fånga dagen?

Nä inte idag, är fortfarande in rullad i min one pice! 

Har gjort massa idag! Men tagit det från soffan! ;) nu har jag tröttnat men klockan är också 13:30 läääääänge! 

Om jag inte blir nykterist är jag den som blir nykter sist jaooou! 
Imorgon ska jag ta ett glas med mina arbetskamrater :) 

1, ej fångat dagen, okammad så att säga!




Ångest?!

Har gått och dragit på mig ångest? Va i helvete? Denna känslan behöver jag väl inte nu? Nä pratade lite i telefon med Frida så det kändes som det släppte? 

Snart är det dax! Har tvättat och hängt kläder som jag ska ha med till thai! Det känns skönt iaf! Och fixat med min thai telefon och thai kortet, löste det inte riktigt men va fan det löser väl sig? 

1, mitt thai kort har kommit!! :)



Jobb helg!

Jobbat heeeela helgen, 
Fre kväll
Lör heldag
Söndag dag 
Så nu jäklar hade jag tänkt vila upp mig, inför vadå? 
Så det blev jobb idag också! Helgen har gått fort! Missade en jäkla fest men men sådant är livet! 

Igår åkte jag på min tredje dejt! Det var.... Trött... han hade haft en hård helg så vi tvär deckade på en gång! Skönt det med faktiskt! Vi käkade spice&rise! Vilket var det godaste man kunde äta.. Förr.... Nu lever dom bara på sitt namn, för jävla drygt dedär!

Nu har dom ändrat om bloggen på telefon också så får se hur detta inlägg blir, kanske blir rätt på mina bilder? 

1, mys i sängen!



Hello fuckers!

hand mouth foot disease är det var dom tror att jag drabbats av? Det är en barn sjukdom sa dom, två doktorer tittade på mina händer den ena sa typ ingenting den andra kollade fötter armar händer och bröst och i halsen?
Jag fick göra ett halsprov HEMSKT!!! Trodde jag växt ifrån det men icke! Höll på att dö! Och hon fick bara från ena sidan!

Men känns inte som att symptomen stämmer in ändå?

Är jag ett barn?


Somnade aldrig...

Telefonen ringde 300 gånger igår och i vanlig ordning hade jag på både signal och vibration så somnade inte... Tur var väl det, åkte och träffade en gammal kompis som jag inte sett på länge kaffe rep och mycket att ta igen!

Sedan var det dax att åka till min dejt! Kom hem till honom samtidigt som han kom hem från sin jobb vecka, vi lagade lite mat och deckade vid 21:30! Kul kväll lixom! Vi käkade och somnade typ!
Sak samma sov gott och idag åkte jag och åt frukost med två jobba kompisar riktigt mysigt! Nu sitter jag uppe på SÄS med en jobbakompis då hon är sjukskriven (problem med balansen så hon kan inte köra bil.) sedan ska vi åka till min VC och ta reda på vad mina utslag är för något! Har på händerna i händerna benen och fötterna och lite små prickar här och var, jag tror det är psoriasis det utlöses av stress eller infektion och jag har precis haft halsfluss! Men vi får se vad farbror doktor säger!

1, min dejt och jag är och handlar till våran middag :)
2, mys frukost

https://cdn2.cdnme.se/3113252/6-3/pic_522996789606ee46a8dfe570.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3113252/6-3/pic_522996789606ee46a8dfe570.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3113252/6-3/pic_522996789606ee46a8dfe570.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3113252/6-3/pic_522996789606ee46a8dfe570.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3113252/6-3/pic_5229978cddf2b36bd8bf0f78.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3113252/6-3/pic_5229978cddf2b36bd8bf0f78.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3113252/6-3/pic_5229996eddf2b321b75d55f7.jpg" class="image">


:)? :(!

Underbara känsla när man jobbat 16 timmar kommer hem för att ska sova och jag är på världens jävla dans humör! Slängt igång spotify och helvete det bara sprätter i kroppen! Men ligger kvar en halvtimma till så får vi se om jag somnar eller inte! Dejt ikväll med ju ;)

1, PriiiiiTTi AwSÅåååm väder eller?


Bästa dagen!

Toppen toppen toppen dag!!
Lullat runt i mitt älskade Göteborg! Skulle haft sällskap men va tur jag inte hade det för då hade jag fått visa min ocoola sida och det hade ju blivit.... Konstigt..... Jag ska inte ha sällskap i Göteborg heller för jag har mycket roligare ensam!

Började med tåget som var jätte lång tråkigt! Men det gick bra ändå, hade knappt sovit något heller men va fasen så är det alltid när man ska på äventyr!
Gick och köpte mig en världs god subway och satte mig ensam och tre minuter senare sitter det 25 pers till där runt mig medans jag äter min kladdiga macka med ansiktet! Började små flina lite tryckte i mig den och var tvungen att gå! Blev så där konstig känsla haha! Gick och hämtade mitt visum för Thailand! Så om tre veckor sitter jag på flyget ner! Så härligt!!! Fortsatte lulla runt och fönster shoppade en del men det var bra så :) sedan skulle jag till kliniken problemet var att jag inte viste vart den låg så använde mitt kära googel maps! Det skulle ta 8minuter dit så jag njöt av vädret istället :) när jag väl är påväg tycker jag att vägen ser konstig ut, ja jag hade valt bil väg och inte promenad! Helt plötsligt tog det 28 minuter och jag hade tid 10:50 stressad som tusan började jag promenera till jaaa vart skulle jag? Kom lite för sent men det var okej ändå :)

Så vad har jag gjort? På en klinik? Jo jag har gjort en permanent make up! Ögonbryn! Och jaaa det gjorde faktiskt ont! Fast jag tycker ju allt gör ont!
Dom är väldigt tydliga nu, men det blir bättre efter tre veckor då blir det "permanenta" resultatet fast dagen innan jag åker till thai har jag återbesök! Hoppas det blir bra, går lixom inte ångra sig när det sitter i ansiktet! Lära sig leva med det iaf och inte leta fel! Jag är ju inte den som är den precis!

Blev jätte trött och ville åka hem på en gång tänkt sova på tåget men sedan kom jag på att naaae, fick la leta igenom camillas blogg efter uuuuber snygg bild när när vi åker tåg! (Måste börja läsa hennes blogg igen! Har ingen koll på hennes liv ju) det sjuka var att biljetten var dyrare med sämre tåg och väntetid tid sedan buss? Men jag hade mina fina sms konversationer som underhöll mig! Så det gick fort! :)

Hade telefon dejt nyss ;) blir dejt på torsdag igen! Hör går det undan! ;)

1,knappt kallt när jag skulle åka i morse!
2, mitt älskade visum!! Wiiiiee
3,åka kollektivt är bra!
4, snubben bredvid som, måste ta kort på dom som sover bredvid!
5, ego bild!! Vilade iaf!
6, sitter la jag på centralen i Borås och laddar mobilen! Visste att det fanns där då jag på min 18års tid va där å plattade håret innan vi gick till trägår'n haha
7, men det är i trappan man hänger!
8, kollektivt igen buss denna gången!
9, mobilen dog detta var när jag startade
10, stängde av ljud å vibration detta var när jag kollade HAHA asså inte okej!
11, snygging sover på tåget!


Ååh

Jävla skit!
Jag åkte ju till götet för ett tagsedan billigt! Och det gjorde jag även nu! Limmare-Göteborg
Nu ska jag hem och då kostade tåget 142:- sak samma tänkte jag, men tåget går bara till Borås sedan får jag ta en buss från Borås till limmared där min bil är... Jäkla skit!

Sedan köpte jag en laddare till min mobil för jag glömde den andra hemma så jag kunde ladda på tåget! Dock lyssnade jag på väldigt mycket musik och instagram. Och googel maps så batterit tog slut fort! Dock fick jag ladda mobilen på kliniken och nu sitter jag på ett tåg utan uttag! Kul lixom! Ahh

Men jag är nöjd ändå! ;)


Rastlös!

Sitter på tåget till götet och rastlösheten är TOTAL!

Pratat med jobbakompisar, brorsan, kollat Aftonbladet, bombat instagram!
Och jag är fortfarande inte framme i götlaborg!! Det blev inte som planerat heller, kanske därför?

Ska sätta mig i min ensamhet och kolla på miffon och äta frukost när jag kommer fram! :)

1, road cheeeeeyyyy


Iiiiiiihaaa

Nervös men jag gillar att vara nervös för det är en känsla som man verkligen "känner" och så rusar det till hela tiden :) götet götet götet... Vi får se om det blir som det var lovat! ;)

Jag har skaffat brillor med ÄNTLIGEN kan jag se!! Trivs inte i dom än, men jag har på mig dom hela dagarna vilket är super bra!

1, kort hår på väg att bli långt!
2, långt hår!


Sedär jag!

Jag var på dejt igår... Det var kul!
film, hämtmat, & sleepover! Och sov morgon! Själv!? Tänka sig hur gott jag sov i natt! Riktigt länge sedan även om jag vaknade 100 gånger, så var jag helt utvilad! I morgon blir det Göteborg igen! Kul kul!!

Jag har för övrigt fått några jävla utslag i helgen? Måste ta reda på vad det är! Men distrikt sköterskan var la inte där när jag ville prata med henne.

1-2, prickar på mina händer!? Vad för prickar?
3, en båt som är ute och kör på vägen!