Den du!

Skrev ett långt inlägg på datorn innan sedan stängde jag av den....

Så skriver väl om det i morgon..


1, Det här är Glenn förresten mammas igelkott


Va kul jag har haft dessa dagar som varit!

I torsdags åkte jag in till Borås och lunchade med S, sedan hämtade Andréa upp mig vi hade massor att ta igen ett helt år ungefär! Sedan kom Kim och Ida så vi hade en liten tjej kväll :)

Ida var nykter Kim skulle jobba dagen efter och Andrea blev trött så jag åkte och träffade S istället, han var hos en snubbe Johan en som S bara hade kännt en vecka, vi hängde uppe på hans tak tills vi drog till tonic, där träffade jag sjukt mycket folk! Skit skoj! Vi drog sedan vidare till wisers tills det stängde.

Igår när jag vaknade beställde jag en pizza från Napoli och fick vänta på den en timma! (Hem körning dock låg pizzerian typ 300m ifrån så hur det tog så lång tid?) det var nog det äckligaste jag ätit och jag var vrål hungrig men fick inte i mig den så jag hade ont i magen som tusan! Och så fick det blir! Stack till annelunds parken och mötte upp S och Jonas där vi förtärde lite alkohol innan vi gick vidare till S och fortsatte festa, eftersom Jonas fyllde 27 så stack vi till tonic och beställde skumpa för att fira! Oerhört äckligt men va gör man inte? Sedan skulle alla fylle äta så jag gick hem till S och la mig för jag ville inte bråka med min mage mitt i natten :/

Jävligt tråkigt förklarat allting men jag har haft jätte kul iaf! Och träffat riktigt roliga människor! Sedan såg jag att mina bilder inte kommer upp i den ordningen jag numrerar dom, men skit i det!

1, mys och vin på AndréaS balle
2, Johan och Jonas påväg upp på taket
3, Andréa Kim och jag
4, jag och Ida
5, fylle bild
6, Jonas jag och random snubbe, han var där ensam så vi satte oss med honom
7, jag och Marcus

https://cdn2.cdnme.se/3113252/6-3/pic_51f3f8b29606ee2826c9b971.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3113252/6-3/pic_51f3f8bce087c355dfcc0adb.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3113252/6-3/pic_51f3f8d39606ee27cf05d4d6.jpg" class="image">


Haft fin besök!

SOL SOL OCH ÅTER SOL!

Jag har tillbringat dagen utomhus jag! Och min kära vapen krigare Daniel gläntade förbi och gjorde mig sällskap! Vi har smidig planer, sådant är kul!

Nu har jag precis duschat och använt mina nya schampon från joico kan dock inte uttala mig om resultat än, men har ganska mycket i den serien redan så det funkar säker som det ska!
Joico <3 Angelica sitter i ett träd och P U... Nä va håller jag på med? Ni fattar nog grejen ändå ;)

Måste bara visa mina sjukt snygga trosor också! Höhö Och så här i efter hand kan jag ju tycka att det vart lättare och typ lagt dom på sängen! Men alltid lätt att vara smart med facit i hand!

(Och nej det är inga barn trosor?! Min första tanke med, i den storleken så nä, ett par att använda på första dejten? Höhö)

1-2-3, fjant, sol & kul med Daniel
4, ja här var det inga trosor från Gina där alla andra köper sina! Höhö


Kul att det inte går att uppdatera? Provar igen! Detta var igår om det nu kommer upp!

Idag var det en mysig dag!

Vaknade och väntade på att solen skulle dyka fram! Väntade och väntade men det var molnigt så gjorde lite sysslor hemma som att betala räkningar städade och tvättade sådant man gärna lägger åt sidan (skämt åsido)
Tvingade min mamma att följa med till Gällstad och köpa underkläder till mig och så gick vi å käkade pizza :) mysigt för då kom solen och riktigt stekte på!

Men självklart var klockan slagen för jobb så hem och lämna mamma och vidare till hjälmå för att gäst spela lite (slutade där i mars) det var super kul att vara tillbaka där! Och jag fick ett varmt välkomnande!

Jätte rolig grej var att jag skickade ett sms till Amanda och frågade varför inte hon var och jobbade nu när jag var där, och får som svar att hon var på torpa för hon trodde jag börjat jobba där! Haha
Fin hon är att hon ändå åker ut för att jag "jobbade" där! Tack Amanda det ska jag komma ihåg! :*

Skum grej är att jag var äldst på både torpa och på hjälmå! (I personalen då ;) va hände där lixom? Jag som alltid varit yngst!? Är det verkligheten som kommer i kapp eller vad är det frågan om?

1, jag och min "fina?" Nack kudde (köpte dom när jag var 18år 500:- styck!! Dom har vart med i varje bil får se hur länge dom är med, kul grej lixom:)

2, bilden till Amanda HAHA!! :*


Den pirriga känslan?

Hej hallå!
Dax att ta upp bloggandet igen! Dock kommer det nog bara göras via telefon så läs via telefon för bästa känsla höhö ;)

Ångrar redan att jag raderat bloggen från tidigare men men livet är hårt!
Varför blicka bak när man ser bra fram?

Jag är ju då en ung dam- gammal ungdom kalla det var du vill Angelica 23år tar livet med en klackspark och lever dag för dag.

Det enda som går just nu i tankarna är jobb jobb jobb och Thailand så klart! Tanken är att jag ska åka till Thailand i november och komma hem i april, bara resa runt! Fast funderar på att säsonga lite :) tar det som det kommer som sagt!

Jag jobbar som personlig assistent vilket jag trivs med och fortsätter med! Dock fick jag erbjudande om att jobba på torpa stenhus i helgen och tog så klart detta erbjudande! Då jag ändå var ledig från mitt ordinarie jobb, Arbetsuppgifterna var disk och servering. Kom dit igår och hoppade direkt in på fiket då jag själv gillar sådant! (Hälsade så klart först på övrig personal och sedan satte mig själv i jobb) när gästerna började komna fortsatte jag med fika och lunch servering (disken hade en annan tjej hand om) det gick kanon bra så dom frågade om jag kunde jobba idag igen! Självklart! Idag gjorde jag iordning hela fiket och serverade, lärde mig kassan och sålde glass utanför i denna underbara hettan! Allt slutade med att dom ville ha mitt nummer för inringning om det fattas personal (med andra ord skötte jag mig bra!) gillar ju att jobba med sådant också! Är faktiskt med handen på hjärtat väldigt serviceminded.

Innan jag började som personlig assistent jobbade jag på hjälmå ett äldreboende vilket jag också storm trivs med! Men kunde ju inte vara på två ställen samtidigt så tackade för mig där, men har tänkt ett tag att jag ska börja på inringning där igen, och vet ni vilka som ringde i morse?
(Så klart inte jag svarar ju i min egna telefon ;) joooo hjälmå! Dom fråga om jag kunde hoppa in ett pass i morgon! Och självklart kunde jag det!

Helgens resultat är alltså!
*provade nytt och jobba på torpa vilket resulterade i att dom ville ha mitt nummer.
*att jag funderat på att ringa hjälmå och dom ringer mig!
*att solen har gassat hela helgen och jag har varit inne och sprungit med mat!

= så här ska det se ut!

1, fin klädsel på torpa!
2, förbannat god räkmacka
3, får ju inte glömma av att jag är en livs njutare!


!!!!

Gode Gud! Ta mig till himlen jag vill bli kär!! Saknar den pirriga känslan!